GITTERLY

selskabslokaler

festlokaler & eventlokaler – med overnatningsmulighed

Hos gitterly elsker vi fester, selskaber og events

 

Hos os er du altid i fokus. Vi hjælper dig lige fra start til slut med dit event, din fest eller dit selskab, selvfølgelig med den bedste service overhovedet muligt.

 

I Gitterly afholdes der mange forskellige arangementer – lige fra bryllupsfester til tøjbytte dage, fra konferencer til virksomhedsarrangementer. Uanset hvilken type fest eller arrangement du mangler selskabslokale til, så kan du bruge gitterly.

 

Hvis du har et spørgsmål eller er i tvivl om Gitterly kan bruges til netop dit arrangement, så tag endelig kontakt til mig – Mia. Så kan jeg lynhurtigt svare på dine spørgsål. Ring til mig på 20 27 14 48 eller skriv på mia@gitterly.dk

 

 

 

overnatning i fængselscelle

Gitterly er et gammelt fængsel. Cellerne er blevet lavet om til lækre soveværelser – til stor begejstring for vores gæster. Hvem kunne ikke tænke sig at overnatte i en gammel fængselscelle?

Celledørene er de selvsamme døre, som da fængslet stadig var i brug.

 

hurtige informationer

30 senge i alt

Afholdelse af events

Firmafester

Selskabsfester

Konferencer

Tilpasning af ALT

Lincedancing

Bryllupsfest

Udsmykning

Din idé

skriv en besked til os!

gode tider & tilfredshed

“Det vigtigste for mig er, at mine gæster er glade, og deres arrangementer forløber glidningsfrit. Jeg er altid tilstede for at supplere, assistere og hjælpe hvis nu der skulle være noget, som ikke går efter planen. Det er DIN forsikring for en god oplevelse. Jeg håber vi ses!

– Mia fra Gitterly

Vi har selvfølgelig også et fuldt funktionelt køkken, så der kan laves masser af kaffe og kage til dit selskab.

Der er rigeligt med plads i rummende – så der kan arrangeres en stor buffet til dit selskab, event eller fest. Der er også et stort lyd-system, så festen rigtig kan komme igang – det er kun fantasien, som sætter grænserne!

Vi glæder os til at tage imod dig – lige ved haslev station

lad os planlægge nu